Skip to content
Studiegruppe II

Studiegruppe II

8. marts 2024 – 10. januar 2025

Forudsætningen for at deltage i denne studiegruppe er, at man har deltaget i studiegruppen En kriger under uddannelse. Studiegruppen er et fællesskab bestående af 5-7 erhvervsfolk, som henover et år har et følgeskab. Gruppen mødes i Sanghaen, København på hverdage i tiden 08.00 – 12.00. Som en del af studieforløbet er der også et tredags stilheds– og meditationsophold i Nordsjælland.

Se studieplanen her

Studieforløbet inkluderer undervisning, forplejning, følgeskab, materialer, lydfiler og ophold. Derudover er der store besparelser på meditationer i Sanghaen og online meditation (link fremsendes efter tilmelding). Det er muligt at betale i rater. Kontakt mig for pris.

For spørgsmål eller mere information skriv til marie@mariekronquist.dk.

Datoer:

  • 8. marts 2024
  • 8. maj 2024
  • 11. september 2024
  • 13. november 2024
  • 8.-10. januar 2025 – stilhedsophold

Det med småt
Din tilmelding til forløbet er gyldig, når du har betalt for deltagelse. Du kan fortryde din deltagelse frem til 6 uger før kurset afholdes. Fortryder du din deltagelse, refunderer vi din kursuspris, dog fraregnet et administrationsgebyr på 10% af den fulde pris. Du kan ikke fortryde købet, afmelde dig kurset eller få pengene retur, når der er under 6 uger til kursusstart. Du kan dog forære din plads til en anden end dig selv, idet beløbet er betalt. Betalingen refunderes ikke, selv om du er forhindret i fysisk fremmøde.

For afmelding eller overdragelse skriv til marie@mariekronquist.dk.