Skip to content
Mindfulness i den moderne organisation

Mindfulness i den
moderne organisation

– lev vågent, se klart og stå stærkt

Nyt kursusforløb i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus. Forløbet kan tages både i København (start 21. oktober 2024) og i Aarhus (start 28. oktober 2024).

Vi vil gerne have det bedste og det meste ud af vores liv – på jobbet og privat. Alligevel lever mange af os livet halvt i hverdagens hamsterhjul. Den ene dag tager den anden, og vi udskyder at tage aktivt stilling til, hvordan vi opnår det vi ønsker. Sådan behøver det ikke at være.

’Mindfulness i den moderne organisation’ er et forløb for dig, der er klar til at stikke en kæp i det store hamsterhjul. Et forløb for dig der tør stoppe op, kigge indad og som ønsker at finde en ro og balance, der styrker dig som menneske og i rollen som leder.

På forløbet får du værktøjer til at arbejde med mindfulness, som du kan bruge aktivt i dit arbejdsliv. Til gavn for både dig selv og din organisation. Du bliver mere bevidst om, hvordan du kan lytte uden filter – til dig selv og til andre, se mere klart samt mærke, hvad der føles rigtigt for dig selv.

Forløbet giver dig et stærkt afsæt til at lede med større nærvær samt træffe gode og bæredygtige beslutninger for dig selv og din organisation. Derudover stiller vi skarpt på mindful kommunikation, hvor du arbejder med din executive presence, kropssprog, grounding og nærvær i samtalen.

Forløbet er ikke et quickfix, men vi sætter en proces i gang, som sigter mod, at du både selv kommer til at stå stærkere – og gennem mindfulness i virksomheden kan skabe bedre arbejdsmiljø og styrke trivsel.

På forløbet får du teori, metoder og teknikker, du kan bruge med det samme i praksis. Og så kan du glæde dig til et forløb, hvor vi også skal meditere, hvile, gå ture og ikke mindst turde være stille. Som hjemmeopgave vil der være læsning, etablering af egen meditationspraksis, simpel mindfulnesstræning og selvrefleksion/logbog.

Dine undervisere er Marie Kronquist & Tina Hjortshøj Bilsbo.