Skip to content
Se tigeren i øjnene - Aalborg og København

SE TIGEREN I ØJNENE
En aften med Marie Kronquist

Mandag 6. februar kl. 19.30 på Hotel Cecil, København K

Med afsæt i hendes bog “Se tigeren i Øjnene” fra 2021 byder Marie Kronquist på en særlig eksklusiv aften. Her vil hun i samtale med medie- & værtstræner Tina Bilsbo fortælle om sin livsbekræftende rejse fra professionel basketball spiller og politibetjent til livet som buddhist i en moderne tid. Marie vil blandt andet tale om at leve frygtløs, at bidrage til det gode i alle mennesker samt give sit bud på hvordan vi kan finde ro i en verden med klimaforandringer, terror, epidemier, økonomiske kriser og miljøbelastninger.

I løbet af aftenen vil der være mulighed for spørgsmål fra publikum.

Marie Kronquist er buddhistisk lærer og har i 15 år arbejdet med meditation, mental træning, stilhed og mindfulness i ind- og udland. Hun er efterspurgt i erhvervslivet, hvor hun er mentor og vejlederfor landets absolutte topledere.

I foråret 2022 udgav hun bogen “Et glas mælk og en banan” som Berlingske gav 5 flotte stjerner. Bogen fik bl.a. følgende ord med på vejen: ”Den er klog og fuld af gode råd fra et menneske, der engang var professionel basketspiller, men som gennem 15 år har vejledt tusindvis af mennesker med behov for ro, stilhed, fokus. Marie Kronquist prædiker ikke, hun inspirerer.”

OBS! Begrænset antal pladser.