Dagens buddhistiske visdom

Dagens buddhistiske visdom

Hver morgen i november har du mulighed for at modtage en buddhistisk læresætning i din indbakke

Læresætningerne har til formål at løfte din bevidsthed, skabe mere indsigt, dybde og klarhed samt fastholde dit fokus i hverdagen.

Hver sætning er et lille skridt på vejen. Du kan praktisere læresætningerne på forskellig vis. Mit forslag er at du læser dagens sætning fra morgenstunden. Du kan have læresætningerne i din bevidsthed i løbet af dagen og anvende sætningernes visdom, hvis du står i uklare situationer, skal foretage vigtige beslutninger eller blot når du har en stund hvor alting virker vanskeligt. Du kan også gentage sætningen flere gange i løbet af dagen og igen anvende sætningen om aftenen som det sidste inden du går i seng.

Du kan med fordel dele læresætningerne med din partner, en kollega eller en god ven. Tal om sætningernes betydning og inspirér hinanden til at implementere visdommen i hverdagen.

Tilmelding til at modtage læresætningerne

Efter tilmelding vil du hver dag i november 2022 modtage en e-mail med dagens buddhistiske læresætning. Du vil samtidig være tilmeldt, hvis jeg på et senere tidspunkt udsender buddhistiske læresætninger igen.
Du kan til enhver tid afmelde dig.