Skip to content
Dagens buddhistiske visdom

Dagens buddhistiske visdom

Hver morgen i maj har du mulighed for at modtage en buddhistisk læresætning i din indbakke

Læresætningerne har til formål at løfte din bevidsthed, skabe mere indsigt, dybde og klarhed samt fastholde dit fokus i hverdagen.

Hver sætning er et lille skridt på vejen. Du kan praktisere læresætningerne på forskellig vis. Mit forslag er at du læser dagens sætning fra morgenstunden. Du kan have læresætningerne i din bevidsthed i løbet af dagen og anvende sætningernes visdom, hvis du står i uklare situationer, skal foretage vigtige beslutninger eller blot når du har en stund hvor alting virker vanskeligt. Du kan også gentage sætningen flere gange i løbet af dagen og igen anvende sætningen om aftenen som det sidste inden du går i seng.

Du kan med fordel dele læresætningerne med din partner, en kollega eller en god ven. Tal om sætningernes betydning og inspirér hinanden til at implementere visdommen i hverdagen.

Tilmelding til at modtage læresætningerne

Efter tilmelding vil du hver dag i maj 2023 modtage en e-mail med dagens buddhistiske læresætning. Du vil samtidig være tilmeldt, hvis jeg på et senere tidspunkt udsender buddhistiske læresætninger igen.
Du kan til enhver tid afmelde dig. Tidligere tilmeldte vil automatisk modtage de nye sætninger.